Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Нова ТвМис България 2019 Радинела Чушева, която ще

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Нова ТвМис България 2019 Радинела Чушева, която ще
Коментари Харесай

Мис България 2019: Съвременната жена трябва да е нежна, със стил и класа

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Нова Тв

„ Мис България 2019 ” Радинела Чушева, която ще ни показва на международните финали „ Мис Планет ”, приказва пред камерата на „ Плюс Минус ” по Нова Тв.

Ето част от това, което сподели хубавицата:

„ Още не знам по кое време ще се организира „ Мис Планет ”, само че се приготвям за визия и езикова просвета, тъй като ще ми е нужна.

Съвременната жена съгласно мен би трябвало да бъде нежна, със жанр и класа, с държание, образование и също по този начин да държи на външния си тип.

Още от детенце съм състезател, а също както всички дами, си върша процедурки, домашни маски. Старая се да се храня здравословно и да одобрявам витамини, да бъда на чист въздух в планината.

Най-хубаво е да се храня с плодове и зеленчуци, само че в супермаркетите не зная дали са естествени и напълно чисти. Гледам да уравновесявам, от време на време си вземам алоевера и други артикули, които си ги набирам в допълнение.

Преди бях срамежлива, само че когато започнах да танцувам, някак си се пречупих и държанието ми пред камера бе по-освободено.

Начинът на държание на сцената ще е доста значим на „ Мис Планет ”, тъй като даже да е най-красивото момиче на света, в случай че нямаш държание, походка, обноски, мисля, че цялата хубост се губи някъде. Ще има кръг на гении, още премислям кой мой вътрешен гений да открия пред света.

След като завоювах купата, се случва хората да ме познаят на улицата и в заведение. Може би, в случай че видят пост в обществената мрежа, си споделят какво ли не, а когато се срещаме онлайн, постоянно последното им изречение е: „ Ти си доста по-различна и доста по-естествена.... ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължит
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР